четвртак, 21. јун 2012.

Ljubav preko zice


Nikako nije kao u pesmi.Koja kaze da je to unapred izgubljen raj.
Moze smao da bude z aone, koji su medjusobno skloni kompromisima, otvaranje novih mogucnosti.Otvaranje novog sveta, drugacijeg od svih ostalih.
Male stvari koje cine zivot dvoje ljudi lepim, isti ce i dalje ciniti lepim iako i fizicka dovojenost u vidu kilometara postoji izmedju njih. Samo tada, te male stvari dobijaju vise na znacaju. Svaka poruka postaje novog dana vredna. Svaka misao upucena nekome ko trenutno nije tu kraj tebe, znaci vise od hiljadu izgovorenih reci ili nekih buketa cveca.Ili, oh, boze, i koliko skupih parfema.

Odvojenost se razlicito podnosi.Neko je i ne podnosi.Vec upravo,konacno resen nekih nevidljivih lanaca, pocinje da radi sve ono sto do tada nije, ili se suzdravao.U takvom slucaju, odvojenost treba da bude znak ljudima da im zapravo nije lepo ni  kad su zajedno.

Pismo. Odnosno u doba savremenih tehnologija sms poruke, mailovi i slicno.
Misao i osmeh upuceni samo odredjenoj osobi.Koji ona, verujte na rec, moze da oseti i na velikoj udaljenosti. Susret u snovima? Zasto da ne :)

Kao sto rekoh.LJubav preko zice, nikako kao u poznatoj pesmi.Nije izgubljen raj, vec jedan novi, otkriveni, samo za dvoje.Jer zaista je lepo nekome biti nesto...

Ivani, jer znamo o cemu pricam :))

Нема коментара:

Постави коментар